НОВИНИ
Тук може да откриете новините около клиниката и най-актуалните оферти и намаления, които предлагаме.
Silanizirane

Уважаеми родители,

Възползвайте се от Националната програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 6 до 9 години на Министерството на Здравеопазването за безплатно силанизиране на дъвкателните зъби на вашите деца. Силантите представляват специален материал, който образува тънък слой върху дълбоките вдлъбнатини на дъвкателните повърхности на зъбите. Те предпазват децата от развиването на кариес като образуват бариера между зъба и бактериите, които водят до този проблем. Тази манипулация е безболезнена и е идеален повод за първите срещи на вашето дете със зъболекаря му и привикването му към добра орална хигиена и профилактика.

Обадете се сега, за да запишете час на вашето дете в дентална клиника „Смайл Фактори“, участник в безплатното силанизиране, разполагаща със специалисти, които имат богат опит с деца. Побързайте, защото програмата е само до края на месец ноември 2014. Silanizirane

2 Comments
Габриела Домбева  
October 8, 2014 at 11:01 am

Здравейте,
бихте ли ми казали къде може да се направи безплатно силанизиране на детски зъби в София.
Благодаря

smilefactory  
October 8, 2014 at 11:07 am

Здравейте, Габриела, дентална клиника Смайл Фактори е част от програмата за безплатно силанизиране на зъбите на деца от 6 до 8 години. Заповядайте с вашето дете на ул. Васил Друмев 51, ет. 1, гр. София (близо до кръстовището на ул. Черковна и бул. Мадрид), за да получи то безплатна консултация и силанти. Моля да се свържете с нас за записване на предварително уговорен час на тел: +359883339152 – д-р Нели Иванова.

Leave a Reply