Клиниката

Смаил Фактори е модерна дентална клиника, проектирана с цел осигуряването на максималното удобство на своите пациенти. Тя комбинира атрактивен интериор, модерно оборудване, индивидуално отношение и съвременно обслужване при изпълнението на всички видове манипулации. Високотехнологичната ни апаратура и квалифицирания ни персонал ни позволяват да Ви предоставим безболезнено и ефективно зъболечение на достъпни цени. Ние предлагаме пълния цикъл от стоматологични услуги, спазвайки всички европейски стандарти в денталната медицина. Стандартите, по които обслужваме пациентите си са повлияни от многобройните ни посещения на конгреси и чуждестранни клиники.

Нашата клиника включва съвременно оборудвани два кабинета с машини от доказани доставчици, комфортна чакалня с безплатен Wi-Fi достъп и жизненоважна система за връзка с пациентите ни. Професионалният ни подход към всеки пациент и адекватното ни бизнес поведение, ще ви помогнат да подобрите външния си вид, да се погрижите за здравето си и да възвърнете самочувствието си в приятна атмосфера и сред приятели!

Smile Factory (6 of 94)-2Smile Factory (7 of 94)Smile Factory (86 of 94)Smile Factory (89 of 94)Smile Factory (94 of 94)Smile Factory (92 of 94)

Смайл Фактори е разположена в центъра на град София, квартал Оборище на комуникативно и лесно за намиране място в близост до главни пътни артерии и обществен транспорт.

Клиниката има договорни отношения и работи с Националната Здравноосигурителна каса. При посещение при нас моля само представете вашата здравноосигурителна книжка.

Smile Factory (13 of 14)Smile Factory (6 of 14)Smile Factory (12 of 94)Smile Factory (1 of 14)_croped

гр. София 1505, ул. Васил Друмев 51, ет. 1